Over het kantoor

Over het kantoor

FG Advocatuur is een advocatenkantoor gespecialiseerd in Personen- en familierecht.  

Het kantoor heeft geen beschikking over een (Stichting) Derdengeldrekening.

Advocaat 

Advocaat Fadi Gül werd in 2009 beëdigd tot advocaat in het Arrondissement Amsterdam en sinds 2011 houdt zij kantoor in Almere, thans onder de naam FG Advocatuur. De nadruk ligt hierbij vooral op personen- en familierecht.

Fadi Gül heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en familierecht. 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Neem vrijblijvend contact op

Fadi Gül staat u graag bij tijdens een juridische zaak en voorziet u in deskundig advies en bijstand. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden samen te bekijken en te bespreken. Voor het eerste half uur worden er geen kosten gerekend, waardoor u altijd eerst kunt ontdekken of u gebruik wilt maken van de diensten van FG Advocatuur. U kunt altijd gebruik maken van een eerste gratis adviesgesprek. U kunt hier de meest dringende vragen stellen en u zult merken dat u direct al meer rust zult ervaren. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen via info@fgadvocatuur.nl of direct bellen naar 036-5254287.