Over het kantoor

Over het kantoor

FG Advocatuur is een advocatenkantoor met een algemene rechtspraktijk gevestigd te Almere. Mr. F. (Fadi) Gül is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgestudeerd in het Nederlands recht. Door haar maatschappelijke betrokkenheid en brede interesse in verschillende rechtsgebieden heeft zij studies in verscheidene rechtsgebieden gevolgd. Zij heeft reeds vóórr en tijdens haar rechtenstudie in de advocatuur veel ervaring opgedaan bij verschillende kleine en grote advocatenkantoren. Door te werken bij de verschillende advocatenkantoren, heeft mr. Gül ervaring opgedaan in verschillende gebieden van het recht. Zij staat cliënten bij in juridische kwesties in heel Nederland, maar heeft een kantoor in Almere Centrum.

Advocaat in Almere

In 2009 werd mr. Gül beëdigd tot advocaat in het Arrondissement Amsterdam en sinds 2011 houdt zij kantoor in Almere, thans onder de naam FG Advocatuur. De nadruk ligt hierbij vooral op personen- en familierecht en strafrecht. Daarnaast behandelt zij verscheidene zaken die onder een andere rechtsgebied vallen, bijvoorbeeld verzekeringsrecht, verbintenissenrecht en arbeidsrecht.

Neem vrijblijvend contact op

Mr. Gül staat u graag bij tijdens een juridische zaak en voorziet u in deskundig advies en bijstand. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden samen te bekijken en te bespreken. Voor het eerste half uur worden er geen kosten gerekend, waardoor u altijd eerst kunt ontdekken of u gebruik wilt maken van de diensten van FG Advocatuur. U kunt altijd gebruik maken van een eerste gratis adviesgesprek. U kunt hier de meest dringende vragen stellen en u zult merken dat u direct al meer rust zult ervaren. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen via info@fgadvocatuur.nl of direct bellen naar 036-5254287.