Personen en familierecht

Personen en familierecht

Familierecht is een veelomvattend begrip. Advocaat Gül staat cliënten bij in de verschillende facetten van familierecht. Wilt u scheiden van uw partner, wordt uw (samenwoon)relatie beëindigd, maar weet u niet wat daar allemaal bij komt kijken? FG Advocatuur kan u hierin adviseren en raad geven waar u rekening mee kunt houden tijdens een scheiding. Wanneer er kinderen in het spel zijn, dienen er afspraken te worden gemaakt over de de kosten van de kinderen en verdeling van zorg- en opvoedingstaken. Wilt u bijvoorbeeld gezag over de kinderen of komt u er samen met uw (ex) partner niet uit? Is er een geschil gerezen over de te betalen kinder- of partneralimentatie? U kunt met FG Advocatuur contact opnemen voor advies en bijstand als het aankomt op uw kinderen, maar ook als er sprake is van een geschil over alimentatie en verdeling van de schulden en vermogen.

Bemiddeling door advocaat

Tijdens de bemiddeling door een advocaat wordt er bekeken welke mogelijkheden er zijn om er samen uit te komen zonder dat er een gerechtelijke procedure start. Wanneer het nodig is, kunt u FG Advocatuur inschakelen voor bijstand in de procedure bij de Rechtbank als u er toch niet samen uitkomt tijdens de bemiddeling. FG Advocatuur kunt u inschakelen als u wilt gaan scheiden, maar ook nog jaren na de scheiding. De periode van een echtscheiding is vaak voor u al lastig genoeg en FG Advocatuur staat u in deze periode graag aan uw zijde om u door deze tijd heen te helpen en u op juridisch gebied bij te staan.

Maatwerk in personen- en familierecht

FG Advocatuur biedt maatwerk. Het is belangrijk om naar elke zaak afzonderlijk te kijken en uw wensen en problemen in kaart te brengen. Zodra door de advocaat samen met u alle informatie is verzameld, kan de advocaat u van zo goed mogelijk advies voorzien. Het is belangrijk dat er bij dit soort zaken maatwerk wordt geleverd omdat elke situatie weer uniek is. Wanneer u de mogelijkheden wilt weten, dan kunt u vrijblijvend contact met FG Advocatuur opnemen.

Open communicatie

Duidelijke afspraken

Juridische expertise