Strafrecht

Strafrecht

De rechter in strafrecht bepaalt of iemand een strafbaar feit heeft gepleegd en daarvoor gestraft moet worden. De verdachte kan enkel veroordeeld worden voor een feit dat volgens de wet strafbaar is. Tevens is een verdachte onschuldig totdat het tegendeel is bewezen. FG Advocatuur biedt deskundig advies en bijstand in strafzaken. De zaken die onder strafrecht vallen zijn onder andere diefstal, drugs, fraude of geweld. Bevindt u zich in één van bovengenoemde situaties en heeft u behoefte aan deskundig advies of bijstand in een procedure? FG Advocatuur heeft aantoonbare ervaring in strafrecht.

Verschillende soorten delicten

Delicten binnen strafrecht zijn erg uiteenlopend. Zo kunt u een strafrecht advocaat nodig hebben omdat u te hard heeft gereden en daardoor uw rijbewijs kwijt bent, maar ook als er sprake is van fraude in alle verschillende vormen. De advocaat zal u bijstaan bij de vraag wat u wel of niet moet zeggen tijdens een politieverhoor, dus daarom is het van belang dat er zo snel mogelijk contact op wordt genomen nadat u als verdachte wordt aangemerkt.

Strafrecht advocaat Almere

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met FG Advocatuur. Een goede strafrecht advocaat kan u vrijpleiten of uw straf beperken en zorgen dat u geen strafblad krijgt. Van welk strafbaar feit u ook wordt verdacht, kunt u contact met FG Advocatuur opnemen voor advies en bijstand. De straf hangt vaak af van verschillende factoren en FG Advocatuur kan u daarin adviseren. U kunt vrijblijvend contact opnemen met FG Advocatuur om de mogelijkheden en opties te bespreken. Na dit gesprek kunt u aangeven of u wilt dat FG Advocatuur u bijstaat in uw strafzaak.

Open communicatie

Duidelijke afspraken

Juridische expertise